Når alt gå op i en højere enhed!

This slideshow requires JavaScript.

Oktober måned er så absolut en af top månederne når man er kystfluefisker, det kystnære vand er fyldt med havørredmad, men fiskene kan være svære og det er netop det der gør at fluefiskerene har dage hvor de udfisker spinnefiskerne – det er svært at imitere en rejemad med et blink og rejer er der overalt inde på det lave vand.
Den her aften var der ikke mange fisk der var i hughumør, en enkelt lille undermåler havde været i hånden tidligere på aftnen, men det virkede ikke som om der ville komme den vilde gang i den.
Solnedgangen var som altid noget for sig selv og Allan mente at så kunne der skydes nogle gode fluekastefotos i dagens sidste solstråler og det kunne han jo havde ret i. Mens fotosessionen var i gang, ytrede Allan at det kunne være sjov med en statist mere, i form af en blank havørred. hans bønner blev øjeblikkelig hørt og max 10 sekunder senere var der fast fisk.
Alt var sat perfekt op, jeg stod allerede og var i gang med kammeraet og solnedgangen havde netop ramt horisonten, fisken sprang et par gange  som om den vidste at det var dens opgave, selv om det ikke var mig der stod med fisk på, så var oplevelsen lige så intens, alt gik op i en højere enhed og det ene superskud kom i kassen efter det andet, bedøm selv.

Rune
Top Fishing Websites at TopFishingSites.Com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s