Fiskevennerne

En fisketur kan sagtens være god når man er ude alene, men der er ikke noget som at have  gode venner at dele alle de fantastiske stunder ved vandet med.

Anders Christensen aka AC min ælste fiskekompis, hvis man skulle ligge alle de timer sammen som vi har tilbragt ved vandet, tror jeg det skal måles i år, blandt de skarpeste minder står nok en apriltur til Ätran efter forårs laks, det var ikke fordi laksen stod i kø for at komme på land men nok snarere omstændighederne. AC er en del af den eksklusive og legendariske klub "havørred Ligaen"

Superfisk fra revet

Søren M. Jessen - Jeg var på højskole på Møn i foråret 94 og det var Søren også. Der gik ikke mange timer før vi begge var klar over at vi begge besad en sjælden, men dybt forankret trang til udfordre vores omgivelser med fisketure, på alle tidspunkter at døgnet og der bleve givet flere advarsler for fravær pga "vi måtte afsted". Det udmøntede sig også i mange flotte fangster og jeg tror de fleste tilgav os vores fravær, da vi fodrede en hel højskole af med havørreder. Igennem årene er det blevet til rigtig mange ture. Søren bor på sydfyn og det har så betydet at de sydfynske kyster også er blevet mit hjemmevand. Søren er også passioneret laksefisker og han bruger flere uger om sommeren ved Bjerkreims bred og der er ikke den sten som han ikke kender.

Søren med smuk fisk fra langeland

Amir høre også til sydfynslænget, Amir er inkaneret fluefisker og han er ofte at finde ved kysten sammen med Søren. Amir er Gourmetkok og han kan trylle den lækreste mad fra af ingenting, selv i et telt under minimalistiske forhold med regnen øsene ned, kan han sørge for at alle går mætte til køjs! Amir er også laksefisker!

Amir med fin 4 kilos norgeslaks

Lars B Henriksen er indbegrebet af god karma og alle de fisk han sætter sin krog i, kan være sikre på at blive nydt til fulde, Lars var for nogle år siden en ivrig molefisker, men lysten til fiskeriet og ikke mindst hans iver fik ham på rette kurs og med de rette guruer blev han introduceret for fluefiskeriets mange glæder og i dag har Lars grebet bolden er gør et fantastisk stykke arbejde for alle med hag til sølvtøj
Fætter vi elsker dig

Palle Haurbæk er fiskenes skræk og hvor andre gir op hiver palle ormestangen frem og beviser at alt det der fissefornæmme fluegejl måske er sjovt, men det slår aldrig en haveflue.
Palle er også laksefisker og det er ikke få laks der har måtte lade livet når Palle besøger Bjerkraims brusende vandmasser

Frederik "Flameboy" Lorentzen er en af "havørred Ligaens" hårde drenge, det er ikke så længe siden han lagde spinnestangen på hylden, for at rendyrke fluefiskeriets glæder, Frederik er også en framragende fotograf og du ser ham aldrig uden hans elskede spejlreflexkamera. Frederik er manden bag de innovative kortfiskefilm fra inwaders media der husere på nettet.lur mig om frederik ikke fanger en bamse inden det næste forår er ovre!

Frede nyder en velfortjent pils

Thomas Petersen er passioneret fluefisker og den energi han udviser som kystfisker kræver fuld respekt, når de fleste har givet op, skifter Thomas flue og gir den pladsen et skud mere. Thomas er også Laksefluefisker og han har brugt mange timer ved Skjern Å i jagten på den danske laks. Thomas er medlem af "havørred ligaen"

Thomas med en smuk 5 kilos

Tabasco Tom Kommer fra jylland og han er "havørred Ligaen"s Åfræser´, der findes ikke den rende, å, bæk, eller grøft der ikke kan fravristes en fisk, bare der er noget der ligner bro (rør), Tom kan dog også det med kystørrederne. Tom er også en fantastisk fiskekok og han ynder at tilberede fangsten ved vandet på bedste vildmarkmanere.

Thomas er en skrap kystfisker, det er ikke så længe siden han pakkede spinnestangen i pose for sidste gang og konverterede til rendyrket fluefisker. Thomas har fisket meget på Stevns og med den viden han besider, bliver det spændende om han kan overliste en af østersøens kæmper. Thomas er 2 gange vinder af "Havørred Ligaen" hvilket bevidner om hans evner som kystfisker!

Thomas med fantastisk fjordfisk

Thomas med endnu en fjordfisk

Mogens Westphal min far og mentor i fiskeriet og livet

far med en smuk mønfisk

Rob bor til daglig på Møn, og han er mit udgangspunkt når jeg har begivet mig syd på, Rob har desværre en dårlig ryg så det bliver ikke til så meget fiskeri, men tilgæld så er han en fantastisk naturfotograf og der er nok ikke den sommerfugl eller guldsmed der ikke er blevet jagtet af Rob. Ligeledes har jeg så brugt Rob som min fotograf og det er lykkedes at få nogle gode skud i kassen på nogle af vores utallige ture!

Allan har haft en længere pause fra fiskeriet - 5 børn tager lidt tid 🙂 men nu er Allan tilbage og allerede på første tur i hans nye fiskeliv fangede han en blank, siden er det blevet til mange ture og konen er ikke helt tilfreds, men Allan fanger fisk og jeg glæder mig til alle de ture vi skal på de næste mange år!

Den personlige rekord holdt 20 dage og er nu på 2,3, men mon ikke den får et nyk opad inden foråret er ovre

Så er der dem jeg ikke har billeder af endnu, måske fordi de fanger for lidt… 😉 men de skal nok komme på 🙂
Top Fishing Websites at TopFishingSites.Com

Reklamer

One thought on “Fiskevennerne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s